International 11:Metre One Design Class Association

- Australia -Austria - Belgium - Denmark - Germany - France - Hungary - Italy - Netherlands - Norway - Sweden - Switzerland

Møt team 8190 (juli 03)

BigAmi, Nor 8190, er førstemann ut i vår serie hvor vi presenterer teamene. Laget består av (fra venstre) Bjarne Gilhuus-Moe, Harald Brøndmo, Morten Tronsen, og Christian Gilhuus-Moe.

Motto: "En dag skal vi runde FØRST!!!"

Bjarne, Harald, Morten og Christian kjøpte båten i fjor (2002) og døpte den BigAmi. Den har hjemmehavn hos KNS på Dronningen.

Redaksjonen går ut i fra at båtens navn står for "Store Venner"? De har i hvert fall kjent hverandre siden de var små, og er bestekompiser. Bjarne og Christian er søsken så vi går ut ifra at BigAmi får sin dose familieliv!


Gutta har "alltid" seilt, selv om 11-meteren er noe nytt for dem. Bjarne er skipper, Harald har storseil og spinnaker, Morten er på fordekk og er taktiker, Christian har fokk og spinnaker. Skipper Bjarne ønsker noen raske avgjørelser innimellom og da er ikke fordekksgasten sjenert for å si hva han mener, mens gutta i midten kjører spinnaker til svetten tar dem. Ellers i år så har de revet opp storseil, fokk, og spinnaker, røket lensetakler,sjakler, etc, etc, så feriebudsjettet er snart brukt opp!

Ønske for sesongen er å havne rundt midten, kanskje 10ende plass? Alle skal lære alle roller så de vet hva den enkelte gjør til enhver tid. Ellers er de mest flaue over en beryktet bakfull grunnstøting under NM!

 

< Tilbake