International 11:Metre One Design Class Association

- Australia -Austria - Belgium - Denmark - Germany - France - Hungary - Italy - Netherlands - Norway - Sweden - Switzerland

Team Titonic (september 04)

"Navnet på båten er Titonic, og det kombinerer på ein god måte ”reiarlagets preferanser av nytelsesmiddel med eit snev av skipshistorie".

Vi er 3 meget glade gutter som eier båten sammen, det er Amund Hamre, Nils Petter Skaset og Per Kristian Ervik. Vi har fått med oss Michélle E. Almnes og Kjartan Fleten som kyndig mannskap. PS! Sjekk Michélle’s ordliste: http://home.no.net/~msails/seilordbok1.html

Presentasjon av Michelle

Presentasjon av Kjartan

 


Vi har seilt Soling sammen noen år i motvind og medvind og følte at det var på tide å satse litt på en større båt.

 

Nils Petter og Amund kjenner hverandre fra felles studietid, og Per Kristian og Amund jobber sammen. Michélle og Kjartan har vi funnet via bekjente.

   

Av seilererfaring har vi har seilt VG jolle, Oslo-jolle og Soling! Vi kan ikke skryte av all verdens erfaring, men vi kommer til å gå hardt ut.  

Har stor innsatsvilje! !  

 

Resultater vi har vært SPESIELT fornøyd med er….. : Ikke så mange enda! 

  

 

Mottoet om bord er: ”HS GTV”  (Heis seil, GT venter). Å ha et motto syns vi er viktig for å holde fokus.

 

Om bord så er vår arbeidsfordeling at alle skal kunne alt!  Vi kommer til å dele på oppgavene slik at alle ombord er i stand til å seile skuta. Enten de vil eller ikke.

 

Skal vel ikke skryte på oss at vi skal gå for seierer i hver regatta, men vi skal iallefall ha som mål å stille opp i alle regattaene og kjempe hardt i bunnstriden.

 

Ellers er vi livets glade gutter (jenter) og gleder oss til å bli kjent med resten av 11 meter gjengen!! 

 

 

 

Mvh

Team Titonic

 

Tidligere het båten (og teamet) AWEC

< Tilbake