International 11:Metre One Design Class Association

- Australia -Austria - Belgium - Denmark - Germany - France - Hungary - Italy - Netherlands - Norway - Sweden - Switzerland

Elektroidè (juni 2004)

Navnene fra venstre er : Olaf Grinrød, Benedicte Opshal, Hugo Rye og Anders Kristiansen. Benedicte er fast reserve. Hans Christian Reff var ikke til stede da bildet ble tatt.

 Det er ingen av oss som har den store seilererfaringen (Olaf seilet optimist som veldig ung). Det var 11MOD miljøet i Drøbak som "trigget" oss til dette. Vi kjenner hverandre fra ungdomskole dager og har "hengt" sammen siden det.

Vi har så langt ikke noe annet enn siste plasser å vise til så vi er fornøyd nå som vi har begynt å ta igjen feltet foran oss ;-))

 

Navnet Elektroidé (ikke Elektroiiiide som Nina B kaller oss!) kommer enkelt og greit fra firmanavnet som Olaf er medeier i. Mottoet vårt er: uansett hva vi gjør, mister vi ingen plasseringer (har som sagt kun siste plasser så langt).Oppgavene ombord er fordelt på denne måten: Skipper: Anders, lensetakler: Olaf, spinnaker og taktikk: Hugo, fordekk: Hans Christian (Reffer`n).

Vår ALLER største ambisjon denne sesongen er: TA IGJEN NEST SISTE BÅT!!! Det vi har lagt merke til så langt i år er når vi holder følge (i enkelte tilfeller også tar igjen) andre i båter klassen så blir ansiktene ombord veldig alvorlige og det blir MEGET høy aktivitet hos de båtene det gjelder!! Vi forestiller oss at dette blir sagt ombord der: Hva skjer nå?? Elektroidé tar oss igjen, hva gjør vi feil??????

Hilsen Elektoidé NOR 8222, (blivende NOR-164)

< Tilbake