International 11:Metre One Design Class Association

- Australia -Austria - Belgium - Denmark - Germany - France - Hungary - Italy - Netherlands - Norway - Sweden - Switzerland

Team L'Escalier (Oktober 03)

Fra venstre mot høyre ser vi Göran Skuncke Jon Rellsve, Øyvind Hagen og Erling Moen Synnes.

Andre seilere som er med fast er Anders Rennesund og Pål Kragerud, som er sponsor og eier av Oslo`s fineste klesforetning. (Til dere som ønsker å ha en bra dress og ikke har vært innom butikken - Gjør det. Kanskje et tips med tanke på den oppkommnede årsfesten???)

Gjengen har føtter plantet i både Oslo Seilforening og KNS.

Båten ble kjøpt av Jon og Øyvind sommeren 1999. Som et argument ovenfor samboere skulle den brukes til rekeseiling til middagsbukta, men de hemmelige ambisjonene var å seile helt til topps. Siden de mener at de er en realistisk gjeng, ville de gå et trinn om gangen. Hva er da ikke mer naturlig å kalle båten TRAPPEN. ”L`ESCALIER”. Siden Team L`ESCALIER går så bra ønsket de å sponse en klesforretning i Oslo, nærmere i Klingenbergpassasjen.

Hvordan de kjenner hverandre syns de at er noe flaut, det er gjennom damer. Så redaksjonen får ikke flere detaljer ut av dem!

Regattamessing har de bare seilt sammen siden de kjøpte 11:meter i 1999. Før dette har de hatt varierende seilerfaring på små og store båter, hvorav noe i regatta.

De bytter på rollene ombord. Göran er fordekk, fokketrimmer eller maskinist som de kaller den på kryss, taktikker. Anders er ordensmannen, Jon er storseiltrimmer og navigatør, Erling storseil / rormann,taktikker. Pål storseiltrimmer, taktikker og Øyvind rormann.

Pål’s spesialitet er å sitte sovende på ripa uten å tippe over bord. Erling står for treretters på Færder`n!

Ellers er mottoet å ha mest mulig humor i båten – ”Det er jo fritiden vår – da må vi ha det gøy!”

Sesongens ambisjon? Å R S F E S T E N !!!! – Vi sees!

< Tilbake