International 11:Metre One Design Class Association

- Australia -Austria - Belgium - Denmark - Germany - France - Hungary - Italy - Netherlands - Norway - Sweden - Switzerland

Team Ciccolina (September 03)

Fra bunn mot topp ser vi Lene Johansen, Randi Sundstøl, Cecilie Helgeland og Rolf E. Dyrnes.

Denne gjengen TROR de har hatt båten i fem år. Det er i hvert fall en tidsramme de klarer å forholde seg til.

Båten ligger hos KNS på Dronningen. Lene jobber der så henne er det kanskje flere som har fått mail fra.


Båten har en egen spesiell italiensk sponsor som de mottar en del trykket sponsormateriale fra, det er italienske Ilona Staller / Cicciolina som båten er oppkalt etter. Materialet kan sendes på sirk på forespørsel.

Gjengen hadde som fr. Staller en tendens til å vise frem venstre pupp når alt gikk bra, men nå syns de det er alt for lenge siden de gjorde det bra. Så en henstilling sendes herved til konkurrerende båter – hvis de vil ha noe å titte på så er det vær så god å vike, og slippe frem The Cicciolinas!

De kjenner hverandre ALTFOR godt. Har bestandig seilt sammen, med unntak av mannen som er litt fersk. Damene begynte med Cicciolina 1 som var en FC8. Det er ganske MYE mer seilererfaring gjemt om bort enn det de har hatt fremme i sommer, det finnes kongepokaler, VM-medaljer, kretsmesterskap i bokhylla til enkelte. Om kanskje ikke så mange bøker. (Regelbøker???)

 

Rollene om bord er at Randi skal styre (båten, Randi, KUN båten!). Lene kjører spinnaker. Lene føler også ett visst ansvar for å kjøre noen korte og intense regelkurs i forbindelse med rundinger. Hun tar også på seg oppgaven som tåkelur, ettersom hun har medfødt ropert.

Rolf har fordekk, fokk og å være galant med damene. Rolf passer ALLTID på at de har leppepomade med solfaktor.

Cecilie : Storseil, lensetakler og finne frem hansker, matpakke, tissebøtte etc. Hun prøver også i samarbeid med Rolf å korte ned regelmøtene ved merkerundingene.

The Cicciolinas har tenkt at regelen ”alle kan lære alt” hadde vært fint, men noen ganger føles det mer som om ”ingen kan noe”. Vel – på gode dager kan de rullere på det meste.

Sesongens ambisjon er å ikke krangle og ikke gå i protestmøter. (!)

De har ikke noe spesielt sladder å fortelle, annet enn at de har fått med seg at hjemmesider er POPPIS så de har faktisk to stykker.

Følg med, følg med!

http://www.cicciolina.com/all2.htm
http://cicciolina.net/

< Tilbake