International 11:Metre One Design Class Association

- Australia -Austria - Belgium - Denmark - Germany - France - Hungary - Italy - Netherlands - Norway - Sweden - Switzerland

11 Meter akademiet er herved åpnet. (03.12.02)

For å ytterligere øke oppslutningen til 11 meter klubben inviteres alle herved til å delta i følgende aktiviteter:

12 Februar kl 1900
inviterer UK sails til en kveld på deres seilloft hvor erfaringene fra samarbeidet mellom UK og Ad Undine/The Power of Now presenteres. Forslag til forbedringer av seilene som skal testes ut i 2003 sesongen vil bli presentert, trim av UK garderoben og setting av rigg vil også bli gjennomgått. Etterpå samles vi til en øl på Aker Brygge.

8-9 Mars
kommer Stefan Winberg for å være sammen med oss på en treningssamling, dette blir enten på Steilene eller i Drøbak (dette kommer jeg tilbake til). Stefan kan bidra på en lang rekke felter. og vil gå fra båt til båt i tillegg til teorisamlinger på land.

24-28 Mars
er det eksursjon. Turen går til Lake Garda/Madonna Di Campiglio. The Power of Now vår med på dette i fjor og det var KNALL. Vi reiser i samlet flokk ned. og starter antageligvis med båt til Kiel. Turen er kortere en man skulle tro vi brukte 24 T hjem.

I Mai (kommer tilbake med dato)
skal vi ha kompetanse overføring. Alle "nye" 11MOD crew som vil får erfarne 11 MOD seilere ombord. Og de da vil fortelle hvordan de gjør greiene sine. Dette har vi erfaring fra i First og har vært veldig vellykket der.

Dette er hva jeg har kommet opp med så langt, hvis det er ønsker om andre aktiviteter som for eksempel kvelder hvor båter med mange jenter ombord kan studere kappseilingsreglene i fred og ro kan dette sikkert også la seg ordne :-)

Vennlig hilsen

Morten Kjellås (Rektor)

 

< Tilbake