International 11:Metre One Design Class Association

- Australia -Austria - Belgium - Denmark - Germany - France - Hungary - Italy - Netherlands - Norway - Sweden - Switzerland

Treningssamling i Drøbak, 8-9 Mars med Stefan Winberg! (17.01.03)

Seilsesongen starter 8 - 9 Mars i Drøbak kl 1200, vi har fått låne klubbhuset til Drøbak seilforening og Stefan Winberg kommer og øser ut av sin enorme kompetanse, det er opp til oss ha han skal snakke om, men hans forslag til temaer er:

  • kappseilingsregler/taktikk
  • trim
  • båthåndtering.
  • hvordan man velger besettning/planlegger en sesong
  • målsettning.

Men hvis dere ønsker andre temaer lar det seg også gjøre, send meg en mail. Vi skal også seile. Det er svært nyttig å ha Stefan ombord, han har et uttall "McGyver triks" på hvordan båten bør være for å være raskest mulig. Jeg har hatt han ombord ved flere anledninger og det er svært lærerikt.

Finn Eriksen stiller med kran for de som kommer med båt landeveien, hvis noen velger å komme uten båt er et også mulig, men jeg anbefaler dere å ta med båten, da får dere mest utbytte av treningssamlingen.

Ingen treningsamling er komplett uten et sosialt innslag, jeg foreslår at vi spiser og hygger oss utover kvelden i klubbhuset, men hvis andre har andre forslag tar vi gjerne de imot. Innkvartering er mulig hos Drøbakseilerne.

Værmeldingen for helgen 8-9 mars sier 12-15 varmegrader, bris fra sør, lettskyet pent vær.

Jeg håper flest mulig har anledning til å ta turen, dette kommer til å bli kjempehyggelig. Jeg vil ha beskjed så snart som mulig om hvem som kommer, med eller uten båt.

Vennlig hilsen

Morten Kjellås
mortenkjellaas@yahoo.no

 

< Tilbake